2.6.14 Å våkne til den værste beskjeden..

Kjekken vekker meg… «Jeg må fortelle deg noe..» Han legger seg ved siden av meg holder rundt meg.. Så sier han at Michael er død… HVA??? En av hans beste venner og barndomskompis, toastmaster i bryllupet vårt og vår alles umistelige Michael er borte!!! Vår kjære spilloppmaker, jøgler, trubadur og gode gode venn… Du er høyt elsket og dypt savnet…

Frank Sinatra – Fly Me To The Moon (Live 1964) – YouTube

Det var deres sang.. Michael og kjekken… Nå kan du leke blandt stjernene Michael!
Rest in Paradise vennen…

Nå gjelder det bare å holde seg oppe.. for barna og for hverandre..

Det ble vanskeligere nå å fortelle at jeg er syk.. Vi vil ikke ta oppmerksomheten fra Michael og det virker som en bagatell at jeg har brystkreft!! En venninne har mistet mannen sin, 2 barn har mistet pappan sin, de har mistet en bror og en sønn… Mange har mistet en god-god venn…

Jeg vil, jeg må nå være der for dem.. Er det eneste jeg klarer å tenke på.. Kjekken har mistet vennen sin, min kjære Boggienigth har mistet sin beste venn.. Nå må jeg være sterk! Men jeg klarer ikke helt… Håper de tilgir meg.. Kan ikke vente at de skal være der for meg nå… Hele vennekretsen og bygda er i sorg! Vi alle har det vondt! Jeg vet du hadde vært der for meg i forhold til det jeg skal gjennom nå Michael.. Når jeg får tunge dager hadde du kommet å dratt meg i øra og gjort litt ablegøyer.. Du hadde fått meg til å smile og le..

Fikk tips via bryskkreftforeningen på FB om å få de som viste det om å være sladrehanker, og fortelle det der det passer inn… Og si at vi er åpne om det og vi kan snakkes med!! Vi gjorde det et par dager før begravelsen.

Det koker hos oss… Men f… dette klarer vi sammen.. fordi vi alle er så glad i Michael..