27.5.14… Gratulerer med bryllupsdagen kjære!

“Du har en svults i venstre bryst.. Den er funnet tidelig, men den sitter i brystmuskelen..” Sa legen! «VERDEN STOPPER» Ok.. jeg har 1000 spørsmål… Det er satt opp operasjon den 12 juni, men først må du ta noen flere prøver.. Først MR Fikk samtae med sykepleier etterpå. Fikk ikke flere svar, men en brosjyre om hvordan jeg kunne fortelle barna. Fikk også beskjed om at jeg m VENTE til svarene fra MR.. Ok, vente litt igjen da!

Coldplay – Magic (Official video) – YouTube Fra meg til deg kjekken…smiley

Hvordan skal en fortelle dette til omverdnen a?? Hvem, hva, hvordan… Er liksom ikke noe du bare kan buse ut med.. Samtidig som det ikke er noen grei måte å si det på heller.. Vi vil ikke at det skal helt ut enda, men må bli litt vant med det selv først. Kjekken har fortalt til et par kompiser og det er ok, så er forberedt på telefonene fra fruene deres.. Men vil ikke at alle skal vite det enda.. Må få synke inn…

Ja, jeg har fått diagnosen brystkreft! Det positive er at det er funnet på et tidelig stadie.. Ikke fått svar på evt spredning. Skal ta MR 3.6 Skal legges inn 11.6 og operere 12.6.. Starter behandling 5-6 uker etter operasjon. Er lettet samtidig som jeg er lei meg..


Jeg må jo tenke positivt.. Har jo ikke noe annet valg eller alternativ!! Det er jo heller ingen ok, eller pakket inn på å fortelle noen at jeg har brystkreft.. Stygt ord as.. Er så mye vondt og negativt en forbinder med det.. jeg også selfølgelig! Men noe av det første jeg tenkte var… (tøff i tryne da) “Ok, jeg tar en Angelina Jolie og tar bort alt”… Herregud liksom.. en pupp er jo bare en pupp.. Kremt!! Om du tenker det så har du ikke vært der… det har gått opp for meg i ettertid!! Så måtte jeg snu litt på det å tenke at kult.. Jeg skal få SSP.. Noe jeg har funnet opp selv da!!! For du blir (jeg iallefall) sykt opptatt av pupper og hår når du får en sånn diagnose… SSP det står for Snaslige Statlige Pupper.. Hehe.. Den holder jeg på 😉 SSP!!