Det hele startet da jeg var på klassetur med min eldste datter. Av «naturlige» årsaker var jeg en av de siste i seng… hehe (lakenskrekk vøtt) men det var kaldt så jeg kledde på meg litt ekstra med ull osv… Da jeg våknet var jeg naturligvis veldig varm… og «luftet litt» nede i soveposen. Da kjente jeg en kul/klump under høyre pupp.. Tenkte mitt og dro til legen mandag formiddag og ble henvist til mammografi. Legen min mente det ikke var noe, men vi ville utelukke…

21.mai.14 var jeg på mammografi, ultralyd og biopsi… De sa raskt at den kulen jeg hadde oppdaget ikke var noe og at det var en “god” kul.. Phuuu tenkte jeg!! Men så sa de at det er noe i venstre pupp som de ikke likte… Tårene mine begynnte bare å renne, for da skjønte jeg det.. Jeg fikk bedøvelse i puppen også tok de grovnålsbiopsi!! Det var auuu..
Spess etterpå!!

Jeg fikk beskjed om å vente på foreløpig svar og det ville ta ca 1-1,5 time.. Damen hentet meg inn igjen etter ca 30 min… Vi gikk inn på et lite rom med noen stoler og bord, hun ba meg om å sette meg ned.. Jeg var alene, veldig alene.. (kjekken hadde løpt på butikken for å kjøpe noe mat.. siden det hadde vi jo tid til) men der satt jeg da!! Hun pakket det veldig inn.. Sa bare at de hadde funnet noe de ikke likte og at det var sansynlig at jeg hadde ondartet kreft i brystet… «BANG» der stoppet verden min…. Uten å overdrive tror jeg hun brukte 5-6 minutter på å fortelle det til meg før hun gikk… Sa at jeg fikk sitte å summe meg litt også kunne jeg bare ringe om det er noe!!! «KABANG»

Avicii – Wake Me Up (Official Video) – YouTube

Sånn føler jeg det nå ja… smiley

Jeg må vente 1 uke på endelig svar.. VENTE??? Jeg har jo så sykt mange spørsmål… Tøff i tryne som jeg er så bestemte jeg meg for å dra på jobben neste dag. Men denne ettermiddagen gikk veldig rolig for seg.. Vi tenkte veldig både kjekken og jeg.. Jeg holdt meg for det meste nede i kjellerstua for meg selv. Ringte mamma og fortalte, og sa jeg ikke ville at det skulle «ut» enda eller lage noe styr… Må vente på svarene vi får den 27.5.

I kø på vei til jobb den 22 var det som jeg fikk en murstein i hue.. Tårene pressa på og tankene begynnte å svirre!! FØKK AZ… Ringte legen min for å få time, men måtte bare på jobb først. Var noe jeg bare måtte ordne.. Ringte så sykehuset, måtte bare spørre legen om jeg hadde kreft! Hun sa hun hadde ventet på å høre fra meg.. jeg spurte om jeg hadde brystkreft, hun sa hun ikke kunne svare på det, men det var 99% sikkert at jeg hadde det!!!!

Fant fort ut at jeg ikke fiksa å være på jobben. Har en krevende jobb som krever «hele» meg.. Ble enig med legen om at jeg jobber 20 % inntil videre. Sånn at jeg kan gjøre ferdig mine saker. Resten av uka foregikk så normalt som mulig.. Mange tanker og lite søvn om natten og VENTING!