Det er skoleopplegg og begge barna skal delta på stafetten… Kjekken jobber.. Mor må stille…. Hvis noen spør meg i dag om hvordan det går kommer jeg til å klikke.. Hvordan skal jeg klare å unngå spørsmål, de andre foreldrene, lærere osv.. Helvete assa!! Noen få foreldre vet.. Kidza (de andre) vet ingenting.. Barn spør heller ikke på den måten.. De lurer ikke, de bare aksepterer. Så lurer jeg på hvorfor jeg altid må være så ærlig… hmmm spør du får du også svar.. Jeg holder på å sprekke… Det går til helvete og jeg kjemper for å holde alt inne og på plass… Ingen bør spørre meg i dag!

Jeg holder meg til kidza i dag!!


Og der fikk jeg spørsmålet.. Helvete as.. Tidligere klassevenninne og en som bor rett ved oss.. Hvordan går det lurer hun… Jeg ser henne inn i øynene og svarer; Det går til HÆLVETE… Jeg kan ikke, sier jeg også går jeg min vei mens jeg kjemper med tårene…

Fikk tak i henne senere på kvelden og fikk fortalt.. men det var en kjiiiip og tøff ettermiddag!!