5.6.14 Prøver

Etter MR fant de en svulst til.. Og operasjonen er utsatt 1 uke bl.a pga de vil ta flere prøver som CT og bilder av skjelett først. Måtte også ta ny biopsi av den “nye” svultsten de fant. Den er litt mindre da.. og det er jo bra!! Kremt!! Legene er optimistiske og har fått en foreløpig plan.. De regner minimum 1 år!! Føkk az!! Skal jeg «gå hjemme» og være syk i ett år… klar ferdig gå på veggen… Hallo… Jeg pleier jo å ha minimum 20 baller i lufta på samme tid… Får bare øve meg på å ikke gjøre noe og å ikke planlegge noe.. SHIT az…


Får et par dager å hvile på før neste runde med prøver… Klarer ikke å slappe av i det hele tatt nå!! BLI FERDIG… Hakke tid til detta!!!

11.6.14 Prøver

Jeg er sliten… Har vært en lang dag med masse prøver… Fikk alergisk reaksjon på det «stoffet» de pumpa inn i meg når jeg tok CT.. Haha så ut som jeg hadde vært i en bikube… Fikk ikke lov til å forlate sykehuset i de timene vi måtte vente på at det andre «stoffet» de pumpa inn i meg for skjelettprøvene.. Så var det litt venting igjen da… VENTE!!

Først måtte jeg drikke 1,5 liter vann før CT… Så måtte jeg drikke 1,5 liter vann før den skjelett prøven også…