19.6.14 Hjem fra sykehuset
Kjekken er egentlig veldig ok.. (smileblunkefjes..) På vei hjem fra sykehuset og jeg får ikke lov til å dusje før lørdag… Phuuu!! Får lov til å vaske meg da, men ikke dusje overkropp! Håret mitt er av den typen som egentlig trenger å vaskes hver dag.. Blir så fett vøtt og det er ikke særlig lækkert! På vei hjem foreslår han at vi tar en tur innom frisøren min, som også er en venninne da og hører om hun har tid til å vaske håret mitt..


Uheldigvis så hadde hun ikke tid, men vi fikk låne vask osv.. Juhuu! Rent og fint hår.

Ellers så har jeg det ganske ok i dag. Litt vondt og ømt i bryst og under armen. Får ikke lov å bruke armen mer en 5 kg og være forsiktig til å begynne med. De har jo også tatt ut den kulen jeg fant i høyre bryst, men det merker jeg ikke engang… Ser bare ut som et søtt lite arr (sånn silikonpupp arr) der.. SMIL!!