18.6.14 Operasjonsdagen
Våkner av meg selv kl 0550.. Ikke sovet så mye i natt da.. Sykepleier kommer inn kl 0600 og jeg må ta noen medisiner.. Det er et par paracet og noen kvalmemedisiner!

Blir trillet opp til operasjonssalen kl 0730.. Stakkars gutt, skravla høl i hue på han, og han var vel ikke like snakkesalig så tidelig (pleier ikke å være det jeg heller da..) Husker ikke så mye mer, bare at han anestesisykepleieren heter Thomas og var litt kjekk… Husker at jeg gråt når jeg våknet opp fra narkosen… Var i en drøm tror jeg! Lå et par timer på oppvåkningen og fikk smertestillende, morfin virka ikke helt så jeg fikk noe annet. Med tanke på at gjengen min er på rommet mitt når jeg er ferdig her vil jeg ligge litt ekstra og ikke ha noen smerter.. Tørr ikke helt å se hvordan jeg ser ut…


Kjekken og jentene var hos meg store deler av ettermiddagen! Sovet litt nå og da, og ikke oket så mye.. Etter gjengen min dro fikk jeg beskjed om å gå meg en tur.. En god kollega kom og “luftet” meg.. (takk for veldig hyggelig tur snuppa) Det er varmt!!


De fant (heldigvis) ingenting i lymfene og operasjonen ser ut til å ha gått bra!! smileyMen de måtte ta en del av brystmuskelen og har litt vondt da… blir på sykehuset over natta.. Klarer ikke helt å slappe av…

Er blå flere steder.. Ser at de har stikket meg både her og der.. Blir jo blå bare noen ser hardt på meg også da.. Fikk foresten kjeft av sykepleieren fordi jeg hadde på neglelakk på tærne.. Ingen sa til meg at det ikke var lov… Hun var jo mer opptatt av å barbere meg under armene en å skjekke det… hehe

Var ikke helt fornøyd med sykehusmaten… Litt kveldsmat gjorde susen!