25.6.14 Kontroll
I dag er det tur på sykehuset og kontroll med kirurgen og samtale med sykepleier, de skal se på arr osv..

Etter forholdene så går det greit!! Har endel vondt i pupp/bryst/skulder/sting og under armen.. Psyken har vært grei.. Men spiller meg ett puss i ny og ne.. Sånn som når jeg skulle klippe meg.. Men er flink og holder det inne sånn utad!! Er ganske så fornøyd med nye klippen da.

Kirurgen var fornøyd med hvordan alt så ut og kjentes ut og sier at alle “auene” mine er normale!! De har jo ommøblert der inne og tatt ut litt osv… Nå må vi bare VENTE på svar fra det de tok ut..

Øver meg på å tenke “på meg selv”, ikke planlegge noe og å ikke gjøre noe… Phuuu det blir ikke lett!! Men vi tar det som det kommer… “kremt” Hehe…Hadde endel spørsmål til sykepleieren da… men hun kunne ikke svare på dem… Må VENTE… Ja får vel VENTE da…