30.6.14 Ja, jeg mistet kontrollen….
Har hatt lunsjdate med kollegaer i dag.. Så hyggelig å se dem igjen og skravle litt.

Bestemte meg for å ta en tur innom Galeri Lykkehaven, har ønsket det lenge og nå har jeg jo tid til det…

www.bjorgt.no/category/lykkehaven/

Liker bildene og temane hennes og ville bare titte litt. Går rundt i min egen verden der inne og får øye på en bok som heter “Pappa bor i himmelen”. Den var så vakker, den må gutta til Michael ha! Titter videre og “galeridamen” kommer bort til meg og lurer på om det er noe jeg ser etter… Hun ser meg inn i øynene… Haken min begynner å skjelve og tårene begynner å renne… Jeg klarer ikke å si noe som helst. JEG MISTER KONTROLLEN!!

Galeridamen tar bare rundt meg og stryker meg på ryggen og lar meg bare gråte.. Vi setter os ned og hun byr på kaffe og en prat.. Det var helt merkelig, samtidig som det var godt også… Der sitter jeg og griner å bare åpner meg for en helt fremmed dame… Har ikke klart å grine sånn forann verken familie eller venner enda… Vi satt i en god stund og snakket om livet og dens til tider utfordringer og urettferdigheter… Fantastisk dame og et fantastisk sted!!

Var helt satt ut av dette resten av dagen og tårene renner også nå når jeg skriver det ned..

“Lykkebobler” og jordbær er tingen i dag.. “Cava er bedre en tran”…