4-5.8.14
Ny vente tid.. Fru utålmodig her… Alt skulle jo ha skjedd i går lissom!! Parykk og klippe seg kort, behandling osv.. Vil fortsette å leve livet mitt!

Men detta har jeg ikke gjort før. Først ringe sykehuset, nytt sykehus, ny lege, ny sykepleier, ny behandling osv… osv.. osv… osv… Hvordan gjør en detta med parykk, hår, osv… Vet jeg ikke kan ha noen form for kontroll lenger, men må prøve å ha litt oversikt da. Håret mitt skal jeg ha kontroll over!!

Behandlingen skal IKKE ha kontroll på det i allefall!! En helt jævlig tanke og følelse å vite at jeg nå skal være syk i lang tid… Vet ikke hvor dårlig jeg blir, men vet at jeg blir dårlig/syk og vet at jeg mister håret!! Sykepleier anbefaler 3 forskjellige parykksteder.. Ååå jeg har jo ikke gjort detta før, så hvor starter jeg? Hun kunne ikke anbefale noe spesifik, men sier at det er 3 steder som brukes mest… Oki!!! Men hun skal sende meg rekvisisjon og noen brosjyrer. Har også fått anbefalt at det er lurt å faste i 2-3 dager før cellegift.. Hmmm Det anbefaler ikke sykehuset.. “Det er lurt å ha noe i magen” Føler litt jeg fomler litt i blinde her… Skal jeg google eller hva liksom. Usikker her, men velger å “leve lett” spise magert og ikke tung mat i dagene før.
Er så heldig at jeg har flere frisørvenninner så jeg må rådføre meg da. Og jeg vil jo at alt skal skje fort… Orker ikke vente lenger! Får en anbefaling og kontakter dem og å “vise” dem håret mitt før jeg klipper meg kort.. Vil være kort på håret litt før jeg blir flintis.. Sier at jeg ikke har gjort detta før og lurer på hvordan det gjøres… Får beskjed om å bare komme og at jeg ikke trenger å bestille time e.l. JEG VIL DRA NÅ!!!! Hvem vil være med meg? Kjekken jobber… Alle (nesten) jobber… Kidza er fortsatt bortreist. Får jeg noe napp tro?? Er så frustrert og gruer meg så inn i h…. FRUSTRERT!!!