5.8.14 Of we go..

Joda, fikk napp!! Møter en sommerfugel i Tigerstaden. Humøret mitt er så skiftende at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg.. Hehe.. Lei meg, forbanna, nervøs, sint, stressa osv. Hele skalan liksom!! Og jeg skjelver sånn lang inni meg…

Pust ut.. Det går fint.. Er jo bare hår!!

Vi kommer frem til sallongen.. Litt trist der egentlig (alle modelldukkene ser så triste ut…), men vi blir tatt imot av en meget hyggelig dame og hun finner fort frem noen parykker…Detta var rart!!! Jeg får ikke på meg noen av parykkene “helt” Har visst for tykt hår… “Da’aaa”

Nå begynner “Fru utålmodig” å bli husvarm.. He he.. Damen skal finne noen flere parykker og jeg spørr sånn pent… “Du, jeg bare lurer.. siden dette er litt skummelt osv.. Er det en mulighet for at jeg kan prøve noe helt annet? På slutten av 80’tallet og starten av 90’tallet så ønsket jeg meg veldig sånn hår som henger der ute… Bare sånn for å ha prøvd det lissom” Damen henter den og jeg prøver.. Hehehehe.. Da fikk vi lættis og ble enige om at det blir den!! Så digg å ikke bare være “avioli” hele tiden…

Damen skal bestille et par parykker i “min størelse” også vil hun jeg skal komme tilbake når jeg ikke har så mye hår!!! Phuuu Da er jeg klar for neste steg…. “Ta håret”