Dagen nærmer seg med stormskritt… Bare å holde seg aktiv og ikke tenke så mye.. Gruer meg da..
Ja, er det jeg må gjøre. Men det er drit kjipt å ha det i bakhodet til enhver tid at jeg skal bli syk og dårlig.. Men ikke vite hvor syk jeg skal bli og det at nå skal folk se at jeg er syk.. Har lyst til å bare stikke av og gi f i alt.. Har lyst til å jobbe, for jeg brenner så veldig for det jeg jobber med og savner kollegane mine.. Rart det å også.. Savner rutinene, stresset og hverdagen… Snart er det skolestart også og da er jo hverdagen i gang igjen for alle.. Tar oss en båttur i helgen.. blir trolig siste i år for min del..

Bare nyte og suger inn dette synet… Love it…

Bygger meg opp nå.. Jeg lover å være sterk, jeg lover å ikke gi opp, jeg lover å ikke la meg knekke, jeg lover å smile hver dag…