24.8.14
Kjekken fyller år!!! Hurra!!

Er vel på tide å “ta litt hår” igjen.. Tenker det er rett rundt hjørnet før håret faller av… Er det noe jeg ikke ønsker å oppleve, så er det å plutselig sitte med alt håret i handa!! Så tenkte å ta det i dag da.. Kjekken får det i bursdagsgave… å “skinne ei dame” det er jo noe som ikke skjer daglig… Hehe… Tenker også at det er greit å lage litt humor rundt det for kidza! Ufarliggjøre det på en måte.. Da må vi først ha litt bobler… Oki, klar ferdig gå…

Og må ha det litt gøy på veien.. Hehe… Mohawk, det har jeg ikke prøvd før, så det må prøves!! Boggienigth og lillegull hjelper til da.
#fuckcancer
Sendte et bilde til modern da… dette var svaret jeg fikk… (sorry mamma)
Stas å shave mamma..
Boggienigth tar finishen
# fuck cancer…. Denna sveisen likte jeg ikke… hmmm