28.8.14
Etter å ha ligget rett ut med forkjølelse siden mandag, og ikke orket en dam shitt er det på tide å lufte seg litt igjen… Skal i bryllup på lørdag og vil gjerne ha hår til det! Og nå som jeg har tatt det meste av håret kan de vel bare få sydd til denna parykken!! Er enda ikke komfortabel med tanken på den, men skal prøve!!

Damen syns jeg fortsatt hadde for mye hår… så hu tok ALT!! Shitt!! 1 mm hår på hue!!! IIIIK… Noe å skremme barnebarna med dette… herre min hatt!!!

Fikk et par støttemeldinger i dag også… og jeg setter så utroli pris på de.. Takk (ydmyksmilefjes)
Og her er det ferdige “parykk” resultatet… Må bare si at jeg ikke liker å bli tatt bilde av, eller å ta bilder av meg selv.. Så sorry for dårlige proffe smile bilder altså…
Prøver meg litt frem… I samarbeid med storegull, så tror jeg, jeg vil trives best sånn… 😉