2.9.14
Hva skjer???? Ååååå det prikker, klør, brenner nesten og følels ut som jeg har en mauertue i hodebunn jo…. Selv bare med et par m.m. hår på hodet er det helt jævlig!! Det “snør” hår fra hodet… jeg blir sprø!!! Håret mitt faller faktisk av nå!! De siste dagene har jeg nesten vært bekymret for at jeg skal være en av de få som ikke mister det… Men nå skjer det.. Vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg.. Fikk beskjed om at det kom til å ta ca 1-2 uker.. men for meg tok det 19 dager… Greit å være ferdig med å vente lenger, men en helt forferdelig følelse..Jeg løper opp og må dusje.. men “rekker ikke” å kle av meg engang.. Har panikk!!

Detta var ikke greit as… men veldig glad for at jeg hadde tatt bort så mye som jeg hadde… Mye går av i dusjen, og det var så digg å dusje… I videre desperasjon prøver vi litt med støvsugeren også.. Eller om det var for å ikke vise angsten min når kidza kom hjem.. Nå får jeg ikke til å laste opp den filmen da… Men dette er ingen god følelse…
Nå er jeg SKALLA!!!