Den siste uka har egentlig vært ganske grei, sånn nå i skrivende stund når jeg ser tilbake på den.. Det er godt og bra!! Men har skrevet litt for meg selv hver dag og disse notatene er litt blandet!! Hehe… Har hatt flere fine og lange gåturer. Gått sammen med venninner og alene! Har hatt med GPS og har gjennomsnittlig gått 5 km hver gang og det er bra!! I helgen som var, feiret vi lillegull og jeg var flink og “outsourcet” all feiring… Blir jo så himla sliten! Men har bakt masse da, liker å bake og har god hjelp fra gullungene mine. Så det har vært masse kos der også.

Ny lue, som jeg fikk av mamma.. “AS IF!!” 😉Her om dagen skulle lillegull og jeg ut, hun skulle på trening og jeg er med som “påheng”.. Idet vi kler på oss og jeg tar på meg en ny lue (blir mange nye hodeplagg om dagen..) Jeg spør lillegull om jeg kan gå sånn, er det greit?.. Derpå hun ser på meg (litt oppgitt, og med et smil) “Mamma… Du kan gå med hva som helst.. Du er pen uansett du.. Også er du så pen og verdens kuleste og beste mamma, jeg elsker deg jeg”… (Ja, jeg måtte blunke bort noen tårer.. hehe) Så da gikk jeg sånn da!!

2 kule chicks som “love life” og skal på trening..

Mandagen var jeg på kafebesøk med en ekte solstråle.. Det ble skravlings i flere timer!! La oss gjennta det, vi har mer å snakke om!

Tirsdag var jeg både på gåtur og på trening!! Syklet litt da!! Men måtte hentes og kjøres hjem, da var jeg sliten… Kanskje ikke så rart jeg er så svimmel og sliten om dagen når jeg har hatt mensen i over 3 uker.. men ser ut til at det har gitt seg nå!! Sorry at jeg er “så privat” men det er visst en bivirkning det også.. og alle bivirkningene mine er normale!! Har snakket med sykepleieren min om dette også!!

Men når jeg går disse turene mine og har en form for hverdag, da går “kverna” mi også… Mange tanker og følelser.. Reaksjoner fra barna tenker jeg mye på.. Storegull har vært så sint på meg bl.a. Spess etter jeg mistet håret. Da merket jeg en stor forandring hos henne! Hun er liksom så sint på meg. Og lillegull har vært mye lei seg.. Hun sier hun tenker på meg hele tiden, spess på skolen. Hun vil ikke at jeg skal ha det vondt og sånn… Dette er sårt og vondt i mammahjertet!! Det har plaget meg at jeg enda ikke har fått tilbud om å snakke med noen eller at noen har snakket med barna. Har jo etterspurt det fra dag 1.

Og de av dere som kjenner meg vet at jeg lett kan bli engasjert og spess når jeg brenner for dette med at barn skal ha det bra og en god oppvekst. Det er så viktig at barn får noen å snakke med når en familie rammes av krise eller alvorlig sykdom som også er en krise… Jeg har skrevet en lang mail til kreftforeningen om dette.. også har jeg snakket med dem.. Er så digg å føle meg “med” igjen… Så vi får se hva som skjer.. Har lett og lett for å finne tilbud til barna og funnet 1 ting som er aktuelt. Et annet sted som er for hele familien, vil at jeg skal være ferdig i behandlingen før vi kommer… Syns dette er litt dårlig altså!!! Er jo når du får diagnosen og nå når jeg er i behandling vi trenger noen… Jeg har enda ikke blitt oppsøkt av sosionom e.l. for tilbud om samtale!! Vi bor jo i verdens beste helseland sies det og jeg har skjønt at det praktiseres forskjellig rundt omkring i landet!!! Så tenker jeg videre.. hmmm jeg kan vel si at jeg har snakketøyet i orden og vet litt om hvor og hva jeg skal lete etter.. Både fra utdannelse og profesjon og yrkeserfaring… Men hva med de som ikke vet, eller har ressursene?? Jeg ser jo at jeg er drit heldig som har min nære familie og venner som kontakter meg, og som jeg kan kontakte om det er noe… Men allikevel kan jeg føle meg ensom med sykdommen og denne behandlingen… Men hva med de som ikke har noen o.l. Ensomhet er skummelt! Og jeg vet folk reagerer forskjellig og det kan være skummelt å ta kontakt osv… men jeg har en liten bønn til dere som vet om noen som kanskje er alene med sykdom e.l. Ta kontakt med dem… Det betyr mer enn du tror og aner… Ja-nei.. Dette var bare litt sånne tanker jeg har om dagen..

I dag onsdag 24.9.14… Dagen før runde nr 3… Føkk som jeg gruer meg… Har vært så digg med gode dager og det å få være litt engasjert osv.. Kjenner følelsene sitter litt utenpå i dag!! Ikke så høy i hatten og litt vondt i hjertet… En ting er bra da, mensen ser ut til å ha gitt seg (for denne gang.. haha)

Dette ble et langt innlegg.. men hadde litt på hjertet da.. og nå er jeg helt oppdatert liksom!! I morgen skal lillegull og tanten min være med meg på sykehuset. Sykepleieren “min” har som nevnt tidligere gått kurs i dette med barn som pårørende, så dette blir spennende! Storegull har noe på skolen i morgen hun ikke vil gå glipp av (kan ikke tvinge henne) hun sier hun skal være med neste gang.. Men de begge sier de vil snakke med noen, gjerne og helst noen “likesinnede”…