Jeg tror ting begynner å gå opp for meg nå… At jeg holder på å erkjenne den nye “hverdagen” min… Hmmmm! Jeg orker ikke så mye som jeg ønsker, får ikke gjort så mye som jeg vil, jeg husker ikke alt, lite energi og jeg ser ikke ut som før… Noe av det kjipeste er at det “syns” at jeg er syk.. Har fått tilbake litt hår nå, og det ser ut som dun.. Storegull kaller meg “lille kylling” (men vet at jeg kommer til å miste det igjen da!!) Det er også drit kjipt å bare ha 3 hårstrå som bryn på det ene øyet og 4 øyevipper… Men, men…

Men har vært å blitt sminket igjen da, måtte ha litt mer fokus på bryn og det å gjøre om “dagsminke” til “partysminke” Dette gjorde jeg på mandag, og hva er mer kjipt å våkne opp og være skikkelig håven i hele tryne og det bare svir i hele trynet, når du skal være “modell”… Tåler ikke å grine vøtt!! Blir bare så håven!! Og med den “flommen” jeg hadde på søndag er ikke det så rart at jeg ble håven! Så starter dagen med ansiksmaske for å prøve å freshe meg opp… Hehe… så ligge med kald øyemaske for å få ned litt hevelse. Snasen?? Kremt, føler meg helt elendig både innvendig og utvendig…Så var vi tilbake på “settet” og Mona gjør klart…Selv føler jeg meg som nevnt ikke så lekker da…Men det skal vi snart få gjort noe med… “Agrakadabra” Mona kan trylle!!Og vips så fikk jeg både bryn og det ser ut som jeg har vipper også!! Og ja, alt er bare sminke!!! Så må det gjøres om til “partytime” også på en mandag da gitt…Og et med “wiggen” også da.. Det er noe med å kunne triksene!!! Takk Mona 😉
I går, tirsdag var jeg hos “snakkemannen” min igjen… og det er godt!! Han er liksom min.. Vi snakket litt om dette med å erkjenne og jeg fikk ros for at jeg har latt meg selv være svak med å bare “la tårene renne” og ikke holde igjen lenger. Har også lest mer i “Livslyst” og det er så spott on. Anbjørg har skrevet endel om dette med “Det negative stresset” med å stå i langvarig beredskap… Er vel det jeg driver med da..!!??!!.. Står i beredskap liksom.. Og dette med å bekjempe stress og anerkjenne det “her og nå”… (øver meg da..)

Vær ikke redd for
mørket
for lyset hviler der.
Vi ser jo ingen
stjerner
der mørket ikke er.

-Erik Blomberg

Kidza var også på en ny Treffpunkt møte i går… Og det er så gøy å se hvor godt det gjør dem altså!! De gledet seg så og hadde en fin-fin kveld!

Har ikke fått trent så mye som ønsket de siste dagene da, men fikk en liten runde i dag, også satser jeg på at PTn min får dratt meg med i helgen!! Om formen tilsier det da vel og merke… For i morgen er det ny runde med cellegift og en ny type… Kjenner jeg blir kvalm bare av tanken på den derre veneflonen og å få ny “dritt” inn i kroppen… For å være helt ærlig, så er jeg driiiiit lei!! Men jeg gjør jo dette for å bli frisk og for å nyte livet… Så Får vel bare kaste meg i det!! Så da er det bare å gjøre seg klar for 12 nye uker med ukentlig “inntak”… Skal få de ukentlig og da i mildere doser pga. jeg har vært så mye dårlig med FEC kurene. Denne Taxolen har da ikke så mange bivirkninger og flere sier den ikke kan sammenliknes engang. Men gruer meg alikevel da!! Fått beskjed om at jeg må “ligge i seng” og at jeg trolig får en alergisk reaksjon der og da… Men skal bli digg å slippe kvalmen og det å være så utslitt til enhver tid.. Så vi krysser vel fingrene for at dette blir bedre…Love, peace & harmony fra meg x