Ny type cellegift = nye typer bivirkninger…

Det første jeg må si er jo at det er helt fantastisk å ikke være kvalm og bare ligge på sofan og ikke kunne røre meg!! Juppi!!

Den første bivirkningen jeg har merket er at jeg har vært så himla trøtt og sliten siden torsdag, jeg har sovet, sovet og sovet… Og jeg kunne garangtert ha sovet masse mer, men har tvunget meg opp osv.. Selv om det har svidd i øynene, har jeg jo ikke bare kunnet sove liksom… Vært redd for at jeg ikke har kunnet sove til natta igjen da… Du vet, det er som med kidza… Sover en for mye på dagen får en jo ikke sove til natta!!

Fredag ettermiddag/kveld merket jeg bivirkning nr 2… Smerter i muskler og ledd.. AUUU!! Jeg frøs og det pilte liksom i alle muskler… Samme følelse og smerte som når du får influensa og feber. Det var no fryktelig med verking også da… Men det hjalp litt med en Ibux.

Når jeg våknet lørdag var jeg helt fin!! Hadde også storfint besøk av kusina mi fra Sverige, det var superkos. Hun hadde med seg 2 av barna og det ble ,masse skravling… Fikk en superfin ull-lue (fra Mariedal Design i Alingsås) av dem, som garantert kommer godt med i vinter. Tusen takk for utrolig hyggelig besøk kjære kusine!Hadde også bestillt noen greier fra den svenske ung-cancer foreningen… Noe jeg har ventet lenge på og supergleder meg til å bruke det… 2 luer, 1 bøff og 1 munkejakke med den beste logoen jegvet om for tiden… Tøft ikke sant??

I kveldinga begynnte musklene mine å verke eller sprenge så inderlig igjen… Nå verker det også i leddene… Holdt på å gå på veggen as… Og fikk også en bivirkning nr 3… Hetetokter “delux” SÆRR… fryser, svetter, fryser, svetter, svetter osv, osv… Det var virkelig ubehagelig! Når jeg la meg, tok det tid før jeg fant roen… Jeg var så urolig (innvendig) og hadde så verking i både muskler og ledd… Men når jeg sovnet så sovnet jeg også…

I dag søndag var jeg fin igjen da… Ble med nabon for å trene litt. Det gikk fint å trene, var selvsagt forsiktig da.De sier jo at bivirkningene blir mindre om jeg er i aktivitet. Så jeg skal være i aktivitet så lenge formen tilsier det… Men nå i kveld er verkingen der igjen…. men den er svakere en i går… Satser på at det blir mindre og mindre av den… Selv om jeg i skrivende stund er helt gelé i armer og ben + det verker! Men hallo… Jeg smiler, fordi jeg er ikke kvalm!!!
Så beklager at jeg ikke har oppdatert oftere de siste dagene, men har vært sååå trøtt!!

Og ps… Jeg har fått sett den nye reklamefilmen for brystkreftforeningen… og den er fin altså… Spent samtidig som jeg grugleder meg til den kommer ut!!

Love, peace & harmony fra meg x