Verkingen i muskler og ledd avtar mer og mer kveld for kveld… Har sovet på meg litt stiv nakke og hodet verker om kvelden, men er greit på dagtid!

Men har så inn i huleheite hetetokter at jeg holder på å bli sprø… De er verst om kvelden og om natta… I natt har de vært ekstreme!!! Herre min liksom… Er dette bare en forsmak på overgangsalderen eller?? Hallo er jo ikke FØRR enda… Men har fått beskjed om at cellegifta er med på å “sette” meg i overgangsalderen, så det er vel en bivirkning da!! Men hallo liksom… Kulen litt a og la meg runde FØRR først!!!

Dette med hverdag og ting som skjer i hverdagen kan jeg ikke styre unna.. Spess det å ha eller få syke barn.. Den er litt vrien, når mamma helst skal unngå all form for smitte osv… Kanke kaste ut ungen heller… Så er det jo den når barna er syke trenger de litt ekstra kjærlighet og omsorg også… Ikke lett for mammahjertet!!! Lillegull er syk og er potte tett i nesa og har feber på dag 3. Vi driver å slenger slengkyss til hverandre da. Hun vet jeg helst vil kose henne og ha henne inntil meg da… Men da er det jo greit å ringe mormor og be om litt snop siden mamma ikke kan kose… Og det er jo det vi har besteforeldre til… Bestefar kommer løpende med litt snop da, og favoritten smørbukk også (Hjerteriøyneneblunkesmilefjes)Pad, høretelefoner og snytepapir hører også med… Så slipper jeg å høre på den dårlige døbbingen osv.. Hehe…Fått meg en liten treningsøkt i dag også da, 1 sykkeltime gjorde susen med fint selskap i dag også!! Vi får bare krysse fingrene og håpe jeg ikke blir smittet av lillegull, også satser jeg på at hun snart er frisk igjen…

Har også vært flink denne uka med å ikke ha masse avtaler og planer… Viktig at jeg ikke stresser har jeg skjønt.
Peace, love & harmony fra meg x