Både kjekken og jeg er av typen som digger temafester og det å kle oss ut.. Hehe og lørdag var vi i 40 årslag til en god venninne, der tema var “Heven & hell”… Hmmmm.. Da må vi jo gjøre litt ut av det og jeg har både litt lyst og behov for å være litt sosial liksom… Etter avtale med Mona (som sminket meg til sminkevideoen) så skulle hun ha det litt gøy med meg!! Hun lurte på hva hun skulle gjøre med meg, og jeg svarte at hun kan vel gjennspeile litt om hvordan jeg har det eller “hvor” jeg er for tiden…. Ellers så sier jeg til deg som jeg sier til frisøren min… Hva vil du gjøre?? Jeg sier bare JA jeg… Hehe, så da hadde hun litt å gå på da!!! Så du får bedømme selv om hvor jeg er for tiden – hellen or hell… Og må jo bruke “situasjonen” jeg er i til noe liksom… Selv med mine få “englehår” som jeg nå har på hodet…

Mona brukte ca 3 timer på å gjøre meg skikkelig klar.. Ble litt skravlings og latter innimellom da!! Men resultatet ble fantastisk!!! Mohahaha…

Så om du skal noe spess og ønsker en flink og kul person som “fikser” deg… kontakt Mona Wergeland… Følg gjerne også “Studio Wergeland” på facebook…
Kult og skummelt på en og samme tid… Dette liker vi… Selv måtte jeg “fikse” kjekken litt også da… Fjonge var vi!!!Skal det være så skal det være liksom… !!! Fikk beskjed av festens hovedperson at jeg “vant prisen” som kveldens beste, og ja jeg fikk maaaange UÆÆÆÆ reaksjoner og alle var fasinerte!!! Et par venninner ville ikke sitte ovenfor meg når vi spiste, for de ville ikke se på meg!!!! Så Mona “mission completed” og TUSEN TAKK!!! og det var litt morsomt å ta det av også… (nei, det var ikke vondt å ta av… bare jeg som tuller litt).Kvelden ble ikke så lang for min del, for en blir sliten av masse skravling, stemmer, musikk, bivirkninger osv, osv… Men det var så hyggelig å se folk!!

Fikk litt bivirkninger sånn før middag med skikkelig verking i muskler og spess i bena og hoftene… og jada… jeg hadde glemt å ta med meg smertestillende… Men hva er det en har gode venner for??? Så jeg fikk noe for smertene og det værste gikk over etter kort tid!! Men takk for en fin kveld sammen med gode venner!! Har egentlig masse på hjertet i dag, men velger å dele det i 2 innlegg…
Love, peace & harmony fra meg x