Etter forrige innlegg valgte jeg å selv dele bloggen min på min facebook side… Det viste seg at ikke alle hadde fått det med seg at jeg var syk… Samtidig som jeg har opplevd en overveldene respons… Tusen takk… Er ydmyk og takknemmelig for all “heiing” fra fjern og nær!!!Har lenge vært veldig usikker, og diskutert veldig med meg selv frem og tilbake på om jeg ville gjøre det eller ikke… Det har vært ok at andre har gjort det, men har ikke villet, eller vært klar for å gjøre det selv… Og tilbakemeldingene har ikke latt vente på seg… Må bare presisere igjen at jeg ikke har gjort det for å få sympati!!!
Grunnen til at jeg skriver er egentlig veldig enkel…
Jeg skriver for meg selv som en slags dagbok om hvordan det er å plutselig bli syk. Jeg er ærlig og sier det som det er. Har fått tilbakemeldinger om at jeg er modig og tøff osv… Dette føler jeg ikke selv, jeg bare skriver fra hjertet og deler min historie. Jeg har også et ønske om at det kan hjelpe andre som er i samme situasjon, samtidig som det gir deg og mine nære et innblikk i hvordan det er å leve med diagnose og all behandling osv.. Samtidig som det er en form for terapi for meg selv og få alt ut av hodet mitt liksom.. Men må ærlig innrømme at all heiing gir meg styrke og jeg blir så ydmyk og takknemmelig på samme tid!! De siste dagene, og spess helgen har vært litt tøffe for meg… På flere måter… Jeg har vært syk med forkjølelse, ikke feber men mye vondt i halsen og flere dager uten stemme, hostet og tett nese… Blæææ og promp! Jeg har hatt tilnærmet null energi også… Har vært litt fløsom og syntes det har vært dårlig gjort liksom. Er det noen som bare vil meg vondt eller hva?? En annen ting som er litt kjipt, er at jeg er et meget sosialt vesen… Hadde håpet jeg orket å ta en liten tur på julebordet til jobben på fredag, men måtte melde pass i siste liten. Er litt vanskelig dette med at hodet vil en ting mens kroppen ikke gidder å prøve engang… Hallo!!! Men som nevnt før, jeg skal ta igjen as… Jeg kommer meg snart!! Helgen ble takk og pris avsluttet på en god og fin måte. “Fikk” en tenåring i huset i går og det ble en fin feiring. Tusen takk til mine kjære foreldre som tok seg av selskapet og oppvartningen! Hadde bakt litt da… Som min venninne sa; “Har en følelse av at vi er på landet, og i konfirmasjon…” Hehe Hadde glemt at svigermor skulle bake en kake også følte jeg at jeg måtte “stille med noe lissom” Haha, tror det var 7-8 forskjellige kaker (oppgittmedstoreøynesmilefjes). Men hadde meget god hjelp fra jentene da, og tenåringen bakete også selv… Men feiringen ble bra og jenta var fornøyd! Ble også ferdig med julekalenderene på lørdag… Har bestemt meg for bare å slappe av (må jo fortsatt øve på det) og bare ta ting som det kommer… Jula kommer uansett den, og med de tilbudene jeg har fått i helgen om hjelp så er det 0 (null) prob. Selv om jeg lider av dette jævla syndromet “flink pike” og skal klare alt selv. Nå må jeg bare sørge for å bli frisk for denne forkjølelsen som jeg forøvrig har “sagt opp” men den vil ikke ta min oppsigelse seriøst…. Men nå som det kommer sort på hvitt bør den jo ta hintet da!! Eller? Skulle til legen kl 09 i dag og har greid å skru av alle klokker osv og våknet først kl 11:30… Måtte ringe og be om tilgivelse.. Hehe, jeg ble tilgitt!!! I morgen skal jeg på sykehuset til legen min, skal også ta en blodprøve og sjekke CRP siden jeg ikke blir frisk. Tenkte også jeg skulle be pent om jeg også kan få en form for energisprøyte i rompa!!! Love, peace & harmony fra meg x