Som nevnt i forige innlegg har jeg vært pjusk og syk i en ukes tid nå… Og i går var intet unntak. Fikk mer og mer hoste utover kvelden med påfølgende vondt i brystet og ble slappere og slappere da… Når jeg var på vei i seng valgte jeg å ta tempen… Feber er jo ikke noe for oss som er i cellegiftbehandling… Tempen viste 38,02 og jeg valgte å ringe akutten (som jeg har fått beskjed om å gjøre når, og om jeg får kropstemp over 38.. Altså feber! De ba meg om å komme med det samme. Prøvde å si at jeg skulle til legen min på sykehuset i dag, så jeg kunne sikkert vente. Men neida… Kidza lå jo og sov og klokka var mange, og kunne ikke kjøre selv da jeg hadde tatt medisiner. Ja, for å forminske historien litt så er det veldig greit å ha gode naboer (som også har lakenskrekk…)

Vi var på akuttmottaket nærmere kl 01… Ingen ventetid og jeg ble undersøkt “alle” veier, blodprøver ble tatt (i begge armer, sånn for sikerhetsskyld.. Trodde jeg hadde samme blodet hele veien jeg da!!) Masse spørsmål ble stilt og EKG ble tatt, litt sånn venting mellom spørsmål, undersøkelse ble det også… Ikke lett å få slappet av på en pinnestol da… Klokken var jo tross alt “mittinatta” Hjerte, puls, blodceller var greit! CRP er heller ikke for høy, kanskje på vei ned… De ville også ta røndkenbilder av lungene mine.. Så fikk meg en trilletur også!! Så var det ny venting og nye spørsmål… I mellomtiden der et sted sovnet jeg og plutselig var det en ny lege der og den “gamle” var der også… Fikk masse spørsmål (de samme som tidligere da…) og jeg var i ørska.. Ba Kjekken om å svare for meg. Forklarte så godt jeg kunne, vanskelig å skille evt febersmerter mot bivirkninger av cellegift smerter… Men etter mye om og men osv.. Så var vi hjemme igjen kl 0410… SNORK!!!!

I dag skulle jeg til legen min på sykehuset for sjekk… Det gikk bra det, forsov meg litt da…. Fikk beskjed om at prøvene mine er bra og at imunforsvaret ikke er så dårlig nå og at det trolig er et virus jeg har som “leieboer” om dagen… Skal på ny kur imorgen selv om, selv om…. Jada!! Så da var det bare å “lade” litt igjen da… Etter å ha sovet litt til, så skulle kidza på “Treffpunkt”. Og på hvilken annen måte kunne jeg lade litt ekstra enn å møte en tidliger studievenninne til en chai latte, god prat med påfølgende mye latter??? (smileblunkefjes) Takk for praten vennen, ny date igjen om 14 dager da… og ja, formen min er mye bedre.. Bare litt snufsete og hoste igjen nå… Hjalp vel “å skremme” dette viruset litt med en “natt” på akutten…
Øver meg da…Da er det bare å “gjøre seg klar” til neste runde da…

Love, peace & harmony fra meg x