Endelig, sier jeg… Jeg sier det av flere grunner… 2014 er nå historie!! Året der alt var så bratt, og en fikk flere slag i trynet (bokstavelig talt..). Familie, venner og jeg har blitt satt på flere prøver og det har vært tøft!! Samtidig som det også har vært mye fint. Men det har vært en bratt læringskurve med ting jeg vil ha med meg resten av livet! Skal ikke gå inn på alt det nå… For det er jo bare å lese bakover i bloggen så skjønner du hva jeg mener! Men vil også takke alle dere som har støttet, trøstet, ledd med, heiet og bare vært der for familien min, vennene mine og meg i 2014… Tusen takk!! Og nå…

GODT NYTT ÅR A!! Hey, we did it!!! Nytt år med mange nye muligheter, og så masse å se frem til!!! Har flere ting på lager her as…
Må si at jeg har hatt en fin jul! Har kost meg masse og vært mye sammen med både familie og venner. Det har vært godt å være sammen med folk en er glad i. Skal ikke kjede dere med masse julegreier, for den der jo ferdig nå!! Men alt i alt har det vært en fin og god jul, selv om det har vært jula der “alt er oppned” liksom. Og jeg er så takknemelig for alt jeg har fått… Fikk alt jeg ønsket meg bortsett fra 1 ting da!! Pappa er sånn at han vært år skal ha ønskeliste, til julenissen liksom… En av tingene som sto på den lista fant han ikke… Fysj, hørt sånn a?? Hehe, Jeg ønsket meg ny kropp. En kropp fri for kreft, fri for cellegift og bivirkninger… Men han ringte meg en dag før jul og var så lei seg for han fant det ikke i noen butikk eller på nett… Ja-ja, må gjøre jobben sjæl da vel!! Men takk for at du prøvde (blunkesmilefjes)
Har også hatt en runde med cellegift i romjula, nærmere bestemt lille nyttårsaften.. Da var mamma med meg og det gikk ganske greit! Men var litt lei den dagen, ville liksom ikke og gruet meg…Vann til damen takk… Blir så himla tørst når jeg får gifta… Ellers om dagen også for den saks skyld da…
Har ikke fått vært så aktiv fysisk i romjula som ønsket, men har fått meg noen gåturer da… Også sammen med en jeg aldri hadde trodd skulle være med ut å gå! Men det var veldig kos at du ble med oss da kjære B-far… Nyttårsaften var vi sammen med gode venner, med både liten og stor. Tusen takk for en super kveld fininger!
Nå litt om alle eller noen av bivirkningene som jeg plages med om dagen… En ting først… Hehe litt glemsk vøtt så kommer ikke på alt med det samme. Jeg har hele tiden gått å regnet ut at jeg skulle være ferdig med cellegift sånn ca 27-28 januar… Men nå viser det seg at jeg har regnet helt feil og jeg er ferdig den 20 januar… Juhuuu!! Så jeg er ferdig 1 uke før først beregnet! Og slapp å flytte selve behandlingsdagen tilbake til onsdag og torsdag!! Digg det da! Og det takket være mamma… Fyller visst rundt tall, en dag jeg skulle hatt behandling i nær fremtid, så da satte modern ned foten til sykepleieren min, og sa at jeg ikke skal sitte der med nåla i armen og få gift på fødselsdagen min… Hehe, takk mamma!

Så var det disse bivirkningene da… Blæææ og drit lei her as!!! Den bivikrningen jeg missliker mest er den dårlige søvnen og kvaliteten på den… Med at jeg sliter veldig med å sovne og våkner så mange ganger og da også ligger våken når jeg våkner!! Fluss med hetetokter og finner liksom ikke roen. Svetter liksom sånn skikkelig ubehagelig, og blir kliss vått også. Fått tips (fra en som har vært i overgangsalderen om å ha et lett teppe eller laken) og det hjelper litt. Men det er så slitsomt og fryse og svette om hverandre hele tiden… Så da blir jeg sliten av det og har en helt “føkka” døgnrytme nå…

Neste bivirkning jeg ikke liker så veldig er at jeg er liksom så konstant sliten HELE TIDEN… Trøtt, lite energi og blir så sliten (og får verkinger) i kroppen hele tiden og da blir ofte svimmel og ør i hue osv…. Har ikke så mye matlyst heller, samtidig som jeg glemmer å spise også, men veldig tørst hele tiden. Og ja jeg bare driver å “eser ut” men det er visst hovedsaklig vann jeg har i kroppen (sier dem..) og kroppen blir sånn ca normal ett par måneder etter jeg er ferdig med cellegifta (sier dem..) og jeg ser jo at jeg er hoven og er full av vann i kroppen! Kan bare glemme å få på meg gifteringen for eksempel… Og det verker i muskler og ledd samtidig!! Lei.com …. Er vel derfor jeg ikke har skrevet så mye i det siste, fordi jeg er så sliten og er så LEI!!!!

Har tidligere fortalt om de fine neglene mine, at de aldri har vært sterkere og så lange som etter jeg startet med cellegift (den første typen)…. Men det er nå historie!!! Noen har knekkt sånn langt nedi der, og alle er blitt sprø og “ufine”. Så nå, “no more fin-dame” når det gjelder negler… Morro så lenge det varte da!!

Det var nok om bivirkninger for i dag as… Får til stadighet så mange spørsmål iht bivikrninger osv… Skal svare så godt jeg kan, men ikke alle på en gang da!! Og JA!! Har mistet ALT håret på kroppen, men i forskjellig rekkefølge da! Håret på leggene var faktisk det siste som gikk og det var nå i jula… Og må innrømme at jeg er sykt redd for å miste det på hodet igjen… Fått beskjed om at jeg ikke kan være helt sikker før en stund etter jeg er ferdig med cellegift! Men hey… Har begynnt å bli bustete på hodet da (er ca 1-2 cm), og det er vi glad for… Kan nå ha 2 frisyrer… Hehehe.. Rett opp eller flatt liksom… Men bare når det er vått da!!! Men det kommer seg da! De siste ukene eller måneden har jeg også fått litt “fjortishud” altså masse kviser eller nupper… Sikkert hårsekkene som jobber litt da!!Men jeg har et nyttårsforsett da… og det er å “nyte litt hver dag”… Har også startet et lite prosjekt da og oppfordrer alle til å gjøre det samme, så vi blir litt mer bevisst på det å være takknemelig liksom: Og her er beviset… Har allerede lagt oppi 1 lapp…Haha… Må bare fortelle litt om starten på det nye året da… Sier bare “KLØNEPØNEHØNE” Som nevnt litt fjærn pga lite søvn og bivirkninger (ja, alt er sikkert bare bivirkninger) Selv om jeg til tider kan være kjent for å være klønete!! Først fredag; Skulle i dusjen og står på badet, men skal bare lukke døra, og badedøra vår er litt hard å lukke og må gjerne ta i litt for å lukke den skikkelig… Der står jeg da, i Evas drakt og tar i skikkelig for å dra til meg døra… AUUUUUU… Det jeg ikke tenkte på var at jeg hadde foten halvveis over dørkarmen!!! Så ja-da bare prøvde å knekke 3 tær!!! Det var vondt ja! Samme dag, når jeg skal lage middag og driver å forbreder fredagstacoen, så prøver jeg å kutte av meg pekefingeren… Hallo lissom!!! Men i går, da altså 3. januar prøvde jeg bare å “svi av meg handa”… Haha (nå kan jeg le..) Laget middag i går og hadde en kjele med sånn langt skafr i stekovnen (for at innholdet skulle holde på varmen)… Og i min forfjamselse når maten var klar så tar jeg seff tak i skaftet for å løfte den ut… og joda… helt riktig tenkt!!! Da UTEN noen form for gryteklut eller beskyttelse!!!! AUUUU! Syns ikke så godt på bildet, men hovnet skikkelig opp og var såååå rødt og det svei og brandt om hverandre… Klarte ikke å “knytte” handa heller… Så ble sittende å kjøle den ned resten av kvelden…Må jo være pga bivirkninger, eller??? Kan kanskje også si at jeg har brukt opp min “dose” uflaks for i år… Eller?? Hehe, så nå sier jeg bare: Love, peace & harmony fra meg x