Ja-nei da… Må bare krype til korset og si det høyt liksom… Er inne i en dårlig periode… Kan vel si med handa på hjertet at de siste dagene har vært av de værste bortsett fra de kjipeste kvalmedagene!Oki, jeg skal gjøre det kort… Torsdag skulle jeg jo til sånn fysiospesialist, og det tar ca. 15 min. å gå hjemmefra. Halvveis stoppet det helt for meg, og jeg klarte ikke å gå lenger… Føttene mine var så vonde og anklene var stive… Tror det så ut som ei gammal ku som gikk der as… Måtte ringe kjekken og be om å bli hentet… Tårene rant sammen med svetten!! Føkk!! Men, jeg kom meg til fysion og det var godt! Hun var så fantastisk, både å snakke med og å være hos. Hun syntes foresten jeg hadde meget fine arr, og som hun sa hadde sett noen arr osv før, for hverdagen hennes består stort sett av “sånne” som meg… Det var jo godt samtidig som fint å høre! Hun ville riktignok ikke gjøre noe med føttene mine (enda) men hun masserte arrvevet der jeg har operert (altså i puppen) da hun syntes det var litt stramt der med noe sånn elektronegreier og hun ga meg lymfedrenasje (?) på venstre side… Den kvelden var det ikke så vondt i og under armen som det har vært den siste tiden! Så det var godt. Men bena mine ble bare værre og værre utover ettermiddagen og kvelden, samtidig som jeg følte meg helt “pumpa”. Så sofan var fin da, og det var vanskelig å holde seg våken også, og kidza har fått med seg at jeg helst ikke bør/skal sove på sofan, så de gjorde sitt beste med å holde meg våken, men til liten nytte da!!

Har tidligere fortalt at jeg er medlem i noen sånne lukka grupper på facebook for “sånne” puppefolk som meg… Torsdag måtte jeg høre om det var “vanlig” å ha så ubehag og vondt… (Sorry “skriveleif”)Og det er så fint med denne gruppa er at svarene ikke lar vente på seg… Joda dette er ganske vanlig, og det gir seg liksom ikke med det første heller… Flere fortalte at de begynnte å få det sånn etter ca runde 8 (som jeg..) med denne cellegifta Taxol, og flere måtte slutte behandlingen etter runde 10… Jeg har jo nå hatt 10 runder av denne og har bare 2 igjen… Samtidig som det også var flere som slet med disse vontene etter måneder og år… Så takk for den a!!! Og de sa jeg måtte si fra til lege/sykepleier osv… OKI!! Skal det da!

Fredagen starter jeg dagen med å sende kidza til skolen, og hadde planer på kvelden og skulle bare hvile litt på sofan, fordi jeg var sliten og hadde vondt i kroppen osv… Tenkte det var greit å legge seg på sofan og se litt på “God morgen Norge” for da ville jeg ikke sove så lenge osv… Hehe (trodde jeg) 4 timer senere våknet jeg og skjønte ikke noe!!! Når jeg kommer meg opp ser jeg til min store forbauselse at “Amaryllisen” min hadde gått i gulvet også… (uten at jeg hadde hørt det…) HmmmmMin konklusjon: Jeg trengte å sove litt da…

Resten av dagen hadde jeg en “meg” dag… Det var godt!!!

På kvelden skulle jeg gjøre noe av det jeg er flinkest til, og liker best, spess nå, samtidig som det gjør at “hele meg” smiler. Det er å være sammen med kidza samtidig som jeg ser på dans, og da “live” sendingen til “Mitt dansecrew”. Det var skikkelig gøy as!! Var og heia på alle dansetrenerene “våre”, og var sammen med store deler av den “andre” familien vår… Hadde fantastiske plasser rett bak DJ’en, og når “våre” danset tok vi seff helt av… (synd de ikke fikk med den stemningen på tv as..) Vi fikk til og med beskjed fra de folka som jobber der om å roe oss ned… Særr og HALLO liksom!!! Det går jo ikke!!! Disse herlige danserene gir meg så styrke, og jeg rett og slett elsker å se dem “in action” Hadde det også litt gøy i pausene…Vi heier seff på dEEp doWN dopEiZM og Sandra Lyng… Etter det heier vi på CRE-8 og Eskil!Takk for en herlig kveld dere!!

Hodet var slitent og kroppen værket når vi kom hjem…

Lørdagen var bokstavelig talt en “OFF” dag… Det var en dag som rett og slett var vond, ubehagelig og ingenting er “greit”… Jeg var sikikkelig uvenn med kroppen min.. Mobil var av, og jeg lå hele dagen!! Lillegull ga meg fotmasasje, og det var helt merkelig, for jeg kjente ikke at hun tok på meg engang… Hadde ingen følelse i det hele tatt i tærne!! Det var ganske ubehagelig! Kjente liksom at vannet “bobla” inni meg helt fra ansikt til lilletå og det var vondt å lukke/knytte hendene…

I natt sov jeg mye og lenge… Har hatt en delvis “OFF” dag i dag også, men litt mindre vondt og værking i kroppen! Men veldige smerter i den blodåra som jeg får gifta i… Men hallo, kan jo ikke vente annet når jeg får pumpa inn gift der ukentlig!! Så jeg får se hva de sier på tirsdag… Om det blir noe mer eller hva!! Så klar for å bli ferdig og det er det som er så digg nå, at jeg snart er ferdig!! Og jeg sier det igjen; DETTE ER IKKE Å ANBEFALE!

Nei, nå må jeg “lade” litt igjen…

Peace, love & harmony fra meg X