Jeg lurer… Og jeg tenker… Som nevnt tidligere har håret begynnt å gro! Juhuuu.. Utrolig hvordan en savner noe som til tider kan være så til besvær eller i veien, ha en “Bad hair day” osv, osv… Samtidig som det håret er med på å forme deg og utseendet ditt også… Dere som kjenner meg vet at jeg alltid har hatt masse hår, tykt hår, langt hår og masse frisyrer! Har en gang hatt kort hår, men det trivdes jeg ikke med så jeg lot det gro igjen… Å herre min som jeg savner å ha hår… Selv på en dårlig hårdag!Den siste tiden har det vært endel om dette med hår og hva en bør og ikke bør gjøre når det driver å vokser ut igjen. Og det er så sykt mange forskjellige meninger. Skal en shave det mens det vokser ut igjen eller ikke. Det har vært flere i disse lukkede gruppene jeg er med i på facebook som har shavet bort dunet både 1-2 og 3 ganger før de lar det gro igjen. Grunnen til at en velger å ta det bort igjen, er vel for at det skal bli tykkere og jevnere og for å ikke ha dun. Nå har jeg ca 1-2 cm med dun og de kaller meg bare for lille kylling her hjemme. Så er spørsmålet da… skal jeg shave det eller ikke? Jeg vil jo ikke ta det bort nå som det har begynnt å gro liksom!! Hallo! Jeg savner så å ha en frisyre og fikse meg litt på håret! Stort sett hver gang jeg tar på meg en overdel, så tar jeg liksom å skal ta ut håret som liksom er nedi overdelen… Men, neida der er det jo ikke noe hår… Vanligvis har jeg også ganske kraftig hårvekst på bryna, men der er det også ganske magert nå… Og det er utrolig hva bryn gjør med trynet ditt… Hater faktisk å se meg i speilet nå! Det er liksom ikke meg. Og ja det “vokser ut igjen” osv… Men det er utrolig hvordan du savner noe som for en som er frisk ER en selvfølge. Du bestemmer selv om du vil ha langt hår, kort hår, oppsatt, eller utslått, du kan gjøre håret tykkere, tynnere, du kan velge å krølle det eller rette det ut osv… Om du vil ha smale bryn eller tykke bryn, med eller uten farge. Skjønner du hva jeg mener eller??

Det er liksom en del av deg og er med på å skape din personlighet. Alt fra farge til fasong.

Jeg har en god venninne som er frisør, og hun anbefaler at jeg bare stusser det litt med maskin. For å få det litt jevnere, noe jeg er veldig enig i… Selv om de fleste faktisk shaver det helt av. Men jeg er såååå keen på å få meg en liten frisyre snart as. Jeg savner å “løfte” håret ut av overdelen min, eller å bare ta handa gjennom håret og rufse det litt til… Det er noe ubeskrivelig som skjer med en som rammes av en alvorlig sykdom som kreft, og du må ta medisiner som faktisk er gift og gjør noe med denna kvinneligheten og utseedet ditt… Kan si at jeg faktisk “hater” å se meg selv uten hår… Men samtidig så er jeg heldig i motsettning til mange av mine medsøstre. Jeg har begge puppene mine, og bare et fint lite arr, som faktisk er mye finere en mange som har valgt å legge inn brystinnplantater for eksempel, noe som forøvrig også er frivillig. Men av det ytre, av det som syntes, mistrives jeg sterkt med.

Jeg savner håret mitt…

Selv om jeg nå kan ha 2 frisyrer… Rett opp eller flatt, men da bare når det er vått…Så inntil videre….Så min konklusjon er at jeg bare lar det gro og vokse… Kjenner jo allerede at det begynner å bli mye hår, selv om mye av det er dun… Så nå har jeg bestillt min første frisør time for å stusse duna…

I morgen er det tid for ny runde av denna gifta, min livsforlengelse! Verkingen og vontene mine har ikke vært så ille i dag, og nå har jeg heller ikke gjort så mye de siste dagene!! Så venter på litt energi så jeg får gjort litt her hjemme iallefall!!

Må bare fortelle en ting først… Har jo en sånn “chemo-brain”. Altså at jeg glemmer fort og myyye! Før jul glemte jeg å bestille kalendere, noe jeg gjør hvert år!! Er liksom en fast julegave fra oss til besteforeldre og sånn. Men dette var noe jeg glemte i år, eller i fjor da, eller til jul 2014…
Men nå er de i hus og har bestilt på det samme stedet et par år nå, og de er så flinke og kjappe… Sendte inn siste redigering torsdag ettermiddag og de kom i dag mandag! Hallo, det er kjapt as. Er også der jeg bestiller julekortene og de kom levert på døra på 2 dager så jeg virkelig anbefaler kortshop.no… Nå skal jeg lade litt igjen, og lese litt i en av de fine julegavene mine…Ja, jeg er så enig med Anbjørg… “Å dele gir styrke”

Love, peace & harmony fra meg XX