Ja… Den følelsen! Jeg har ikke så mange ord i dag, men de stoppet cellegiftbehandlingen min i dag. Jeg fortalte om mine bivirkninger og vondter til sykepleieren. Hun hentet legen og hun undersøkte meg… Hun syntes jeg hadde veldig håvene ben og likte ikke at jeg har hatt det så kjipt og vondt den siste tiden. Så hun bestemte å stoppe cellegiftbehandlingen!Med øynene fulle av tårer og en utrolig lettelse… Jeg sa at de måtte bestemme og de vet best. Legen fortalte at gjennomsnittsrunder med Taxol er 9 ganger generellt i Europa og USA, men at de har noen flere runder i Norge og at det er mange som blir tatt av behandlingen pga. bivirkninger mellom kur 8 og 10. Jeg har jo fått 10 runder. Hun sa “Vi overmedisinerer ofte og vi er 110% sikkre på at det er greit! og forsvarlig”

Jeg hadde en sånn blandet følelse som er utrolig vanskelig å beskrive… Så ja, “Den følelsen” Etter litt snakking og “trøsting” var jeg “fri til å gå”… Tårene presset på…. Men!FUCK CANCER… Lettelse, glede, frykt, alt på en og samme gang…. Men, hallo!!! Ferdig med denne gifta!!!Hadde med en venninne i dag, og da vi plutselig hadde tid, så dro vi like gjerne ut å spiste litt lunsj… Masse skravling og veldig hggelig å være sammen en venninne jeg ikke har sett på en stund, men alikevel har hatt kontakt med hele tiden!! Og det er en sånn venninne som en bare vet er en venninne og vi er “der” når vi er sammen. Men ja, jeg ble sliten, for jeg tåler jo ikke så alt for mye, enda. Når jeg kom hjem gikk lufta bokstavelig talt ut av meg… Tårene bare rant og jeg klarte ikke å stoppe. Lillegull kom hjem fra skolen, og skulle gjøre lekser… Hun ble lei sippinga mi og jeg måtte gå på badet og “bli ferdig”… En telefonsamtale med Boogienigth gjorde susen og jeg slutta å sippe (litt) ble sittende i trappa og sippe enda mer. Var en liten tur i butikken sammen med kjekken og føttene værka om kapp med resten av kroppen… Sippa litt mer før jeg til slutt sovnet på sofan da… Sipper litt enda, og kjekken er helt oppgitt… Men, jeg klarer ikke å sette ord på det… Klarer heller ikke å stoppe!!!Har ikke flere ord nå… Bare “Den følelsen”

Love, peace & harmony fra meg XXX