Beklager at det har vært stille fra meg den siste uka… Har fått “tilsnakk” over at jeg ikke har skrevet, og vet jeg har noen faste lesere, så beklager!! Har vært litt “off” da jeg har hatt endel vondt, og har ikke villet klage og være negativ. Samtidig som at jeg ikke har klart å skrive da jeg har så vonde fingre og skuldre. Har også fått mange gratulasjoner for at jeg er ferdig med behandling og er “friskemeldt” Må bare si at det har jeg ikke!! Har IKKE blitt friskemeldt!!

De kuttet jo cellegifta mi pga. div. bivirkninger og det tar jo ikke 2 dager å bli kvitt alt, når jeg har pumpet kroppen full av gift i 6 mnd. Så har fått beskjed om å smøre meg med tålmodighet…

Har de samme vondtene, men de er værst om kvelden, noe har også blitt værre og noe er blitt litt bedre… I allefall i dag! Det jeg sliter med er mye vann i kroppen og vonde og håvne ben/føtter (har i perioder lyst til å kappe av meg tærne) og sitter stort sett med bena høyt også, men det gir seg liksom ikke. I en periode i ungdommen ble jeg litt mobba for at jeg hadde tykke legger og jeg ble kaldt for “elefanten” Haha, de folka skulle sett de tømmerstokkene jeg har nå, og da sammen med de middagspølsetæra mine!!! Skuldrene mine værker også konstant og hendene sammen med fingre og negler. Så da blir en jo litt negativ og blæææ….

Har i dag vært hos fysion min og vi har startet en ny behandling, som vi prøvde ut i venstre arm i dag… Til nå oppleves det som at det hjelper, så jippi!! Og i min lille “chemo-brain” husker jeg plutselig ikke hva behandlingen heter… Hehe, tror det var noe pulserende greier!!! Men jeg har hele armen i en sånn type pose også blåser den seg sakte opp og lufta går sån pulserende ut igjen… Skjønner du hva jeg mener?? (litt, kanskje?? hehe) Prøvde å ta bilde av det da…

Men, jeg er jo også litt heldig da, for har noen flinke jenter som hjalp meg og dullet med mor i helgen. Var ute på en liten kjøretur på dagen på lørdag og det var ikke ok… Det var så vondt i de jævla føttene mine at fy!! Da var det veldig greit med 2 snupper som ba meg ligge med bena høyt og de laget middag og ryddet av etter på!!

Men HEY…. Glemte nesten… Hallo!!! Sist onsdag bikka jeg FØRR!!!! Dævendøtte!!! Jeg begynner å bli voksen sier dem, samtidig som jeg snart er “jevngammel” med mamma (om jeg skal høre på mamma da…) Men, nei ærlig talt!! De eldste er fortsatt eldst as! Men jeg hadde en fantastisk dag og ble bokstavelig talt feiret fra morgen til kveld… (Fordi jeg fortjener det..) Først ble jeg vekket med sang, kake og gave på senga, så kom “gamlingene” med frokost på døra, så kom herlige vakre venninner og tante på lunsj og de gikk aldri… Satt med bena høyt, nesten hele dagen og bare koste meg…. Fikk blomster levert på døra og det kom folk innom og sa hei osv… Det var vakkert!!! Tusen takk as (stortblunkesmilefjesmedhjerteriøynene)

Helt enig i at “Cava er bedre enn tran” Men må bare fremheve en veldig hyggelig melding jeg fikk på fæis…Med påfølgende tekst….Tusen takk storegull og oki da, det er helt greit selv om det ikke er det beste bildet av meg… LÅV JU!!!

Så nå sier jeg bare:Love, peace & harmony fra meg XX