Hehe… Ja, er jo klønepønehøne… Her på tirsdag satt jeg her ved min kjære mac og skrev litt eller leste eller hva det nå enn var jeg gjorde… Og har jo nevnt at jeg ikke har så mange krefter i musklene mine og vonter i armer og hender og da fingrene… Men for å komme til saken, så greide jeg å miste ett glass med saft over tastaturet på maskinen min!!!! KRISE!!!! tørker og legger den på hodet og alt…. Og i går var den “syk” bare mange rare bokstaver og treg i skrivinga… Har i dag vært med den på “legevakta” Så den blir “lagt inn” for service for fuktskader i morgen… Så dette innlegget blir ikke langt da det tar veldig lang tid for å få det riktige ordet osv… Så derfor lurer jeg bare?? Kløne eller uflaks??

Har nå hatt et par dager der jeg bare har ligget til “lading” og det ser ut til å ha funket!! Juhuu!! Det er både bra og godt!! i kveld har jeg også vært og hatt litt venninneskravlings ute av huset og det har også vært godt og koselig!! Har også forsøkt å gjøre hverdagen litt lettere for meg, med å bestille sånn mat fra “godt levert” De av dere som kjenner meg vet jo at det egentelig er litt feil for meg, men begynnte å bli ganske lei av å glemme hva jeg eller kjekken skulle handle eller å tenke ut noe nytt… Så middagene ble litt for like etterhvert! Men det har vært gøy! Først var det gøy å få levert mat på døra, for jeg hadde nesten glemt at jeg hadde bestillt… Så var det gøy å pakke ut og enda mer gøy å lage noe “nytt”. Selv om hendene var vonde når jeg måtte kutte opp så mye… Smakte godt gjorde det også!!Deilig fiskesuppe var det på tirsdag!

En ting… Mammahjertet har hatt det litt kjipt denne uka… Storegull kom litt sånn beskjedent til meg her om kvelden; Mamma, jeg er så redd for deg… Jeg liker ikke at du har så mye vondt! Shit, den satt. Hun har fått med seg alle mine vondter og bivirkninger og jeg har ikke vært så flink til å skjule dem i det siste… Vi har snakket mye om det nå og jeg har prøvd å forklare så godt jeg kan om at de forhåpentligvis snart går over og at liksom må “lade” og slappe av for å bli bra og at uheldigvis er det dette cellegift gjør med kroppen… Hun sier hun har det bedre etter vi har snakket og at hun fikk sove bedre etter det… Så nå må jeg bare bli bedre dag for dag… Krysser alt for det!

Her om kvelden leste jeg et fint intervju med han Geir Lippestad og han er en fin mann han… Han har hatt endel tøffe prøvelser han også. Men, det var noe i det han sa som jeg bet meg merke i og jeg kjente meg så igjen…
Skal få prøvd å skrive selv om maskinen min skal “legges inn” så ikke vær for utålmodig med meg da, hehe!!

Love, peace & harmony fra meg XX