Ja det er litt sånn nå… “ventetid” går å venter på neste etappe liksom!! Samtidig som formen blir bedre, så har jeg en liten klump inni meg som gruer seg… Har jo så mange spørsmål ang. neste etappe eller steg osv… Har disse gruppene på facebook som jeg seff kan spørre om alt iht neste greie. Men, det vil jeg ikke… For da gruer jeg meg jo enda mer. Så jeg sparer spørsmål og gruing til jeg har vært på Ullevål…

I mellomtiden får jeg kose meg med sykt barn og verdens fineste tekopp som jeg har fått av mamma! Du finner den på Galeri Lykkehaven i Sandvika og den er laget av Bjørg Thohallsdottir..
Er den ikke fin??? (smileblunkefjes)

Kom over en nøkkelring her om dagen som jeg sykt ønsker meg… Hehe, ja prøver til stadighet å dra det kreftkortet, og noen ganger så går det også… Hehe…
I dag har jeg vært hos fysio igjen, og det er noe som virkelig hjelper altså… “Pulsator” er det behandlingen heter, ja måtte skrive det ned for å huske det!! Lå i noe som minnet veldig om en skikkelig barnehageboblebukse… Den gikk helt fra brystet og langt over føttene, også blåser den seg sånn langsomt opp, og luften går sakte ut igjen. Lå i den i ca 45 min… Men det var deilig også, Følte nesten at det var sånn figurformer som presset bort alt som har “lagt seg” på mage og lår… haha “Drømmetenkning” da!Neste gang får jeg be fysion ta bilde av meg så kanskje dere får litt mer helhet i greia.. Men har tatt bildene selv og nedover liksom…. Så det du ser er bena mine ja!

Har også fått ny forundingspakke fra “godtlevert.no” Med nye spennende retter… Må si om dagens meny, at det var første gang jeg laget potetstappe til oppskrift!!! Haha og om du leser dette Partymaja, ja jeg er litt forundret over det selv….. Men sånn er det vel når en plutselig skal begynne å lese og følge en oppskrift!! Men jeg laget faktisk stappe på en helt ny måte da!
Men er veldig positivt overrasket over alle de fine og freche råvarene… De ække plukka på KIWI liksom… Og i morgen skal vi ha Tante Sofies burgerbrød!!!


Love, pece & harmony fra meg XX