Ja, da er enda en “ventetid” over… Hmmm og tror ikke jeg er klar!!! Kjenner jeg gruer meg i hele kroppen! Vært så deilig å ha et par uker nå uten “noen” form for behandling! Kroppen begynner å bli grei igjen, selv om jeg kjenner den har vært gjennom mye og jobber for harde livet for å lege seg!!

Har egentlig ikke gjort så mye spennende de siste dagene bortsett fra å “lade” og kost meg litt da! Har foresten vært hos tannlegen da.. Det sies jo at cellegiftbehandling ikke er helt greit for tannhelsen og at det er vanlig at plomber sprekker, nye hull dannes og tannkjøttet er sårt osv… Både pga evt oppkast, munntørrhet og sopp i munn/svelg. Nå har jo ikke jeg vært plaget av oppkast, men det andre har jeg opplevd på nært hold!! Så kan vel si jeg gruet meg til å sitte i den stolen! Smilte så godt jeg kunne jeg, samtidig som jeg gapte enda høyere… (Nå er det sånn at jeg ikke får lastet opp bilde av meg i den stolen, da jeg blogger fra paden og ikke får snudd bildene liksom… så dere får nøye dere med det ene tannlegebildet…) men jeg hadde null hull og ALT så meget bra ut… Fikk også skryt av tannlegen da!! Så smilet var ganske bredt når jeg forlot den stolen… Tihi!!!

Videre har jeg vært “ute en tur” og prøvd litt “hår”… Hehe, må jo ha det litt morsomt også da!! Gjelder å ikke ta seg selv så høytidelig da… Tihi…

Var også på lunsj med tidliger kollegaer her på fredag, og en av mine tidligere kollegaer hadde strikket en god lue til meg, i angora, en sånn som ikke klør!! Tusen takk, den var kjempefin og klødde ikke og jeg ble heller ikke for varm i den. Her legger det seg også feil vei da… Men vil bare vise frem den fine lua!! Har også gått til anskaffelse av sånne “voksengreier” Nå som jeg er blitt voksen… Støttestrømper og brodder liksom!! Hallo!!Og seff noen i ROSA!!! Så føler meg svært så sexy om dagen…Får lagt ut bildene riktig vei når jeg tar de “direkte”… Lækkert sant!!???…

Men nå skal jeg forbrede meg til morgen dagen… Så får dere få mer info når jeg vet mer… Det jeg vet så langt om morgendagen er at jeg først skal til frisøren (juppi) noe jeg gleder meg veldig til… Haha, skal bare stusse duna da (tror jeg..) Men har fått beskjed av frisøren min at jeg skal iberegne litt god tid!! Så det blir bra og kos!! Elsker å være hos frisøren as!! Så skal jeg være på Ullevåll kl 1245… Fått beskjed å iberegne god tid og at denne uka blir det stort sett tatt masse prøver og et behandlingsoppleg blir laget… Vet ikke mer!! Gruer meg da…

Skal også i disse dager starte på en medisin som jeg skal gå på i 10 år… Det er sånne “antihormoner” siden jeg har sånn kreft som “lever” av hormoner, så blir jeg satt i overgangsalderen… Blæææ… Vil ikke helt det heller da, men må jo… Har lest litt på nettet om bivirkninger og sånn og det er noe jeg ikke likte å lese. Var og hentet de på apoteket her om dagen, og spurte litt om dem da, og hun viste ikke så mye, og fant heller ikke så mye om dem i felleskatalogen!! Hun visste heller ikkenår på døgnet jeg burde ta de… Så da får jeg vel høre med legen (igjen) da, for den infon har jeg glemt!!!Så nå er det over og ut for meg i dag… Love, peace & harmony fra meg XX