I går var jeg på sånn simulatortime… Det vil si at jeg prøvde å ligge i en strålemaskin og ble tegnet på “kart” ser ut som en skyteskive da!!! Litt skummelt og gruet meg litt da… Var alene i går så var vel ekstra nervøs av den grunn…. Men hadde med meg den fine bamsen jeg fikk av jentene mine på morsdagen og det hjalp…Disse to damene som tok meg imot, var foresten veldig hyggelige…. Det hele tok en drøy time der jeg lå med disse “kule” brillene og måtte konse om pusten min… De syns jeg var flink, men selv syntes jeg ikke det da!!! Var litt ujevn…. Men er det ikke sånn det skal være på en “generalprøve” da??? Fikk foresten med meg et skriv også… Der det står at jeg ikke skal vaske med såpe, bruke deo, sorte og ledige klær på overkroppen, ikke BH med spiler og helst uten BH på kvelden og at jeg nå ikke skal være i sola på 1 år!!! m.m. osv…. Så jo da!!! Here we go!!!Kjenner jeg gruer meg “greit” nå….

Men hadde den beste helgen noen kan ønske seg… og den er “under skriving”… så det blir lagt ut veldig snart og er så lykkelig!!! så følg med… Nå blir det aktiv skriving igjen!!

Love, peace & harmony fra meg XX