Beklager så mye at jeg ikke har skrevet den siste uka… Det har gått i ett og jeg har vært utslitt!! Har startet med stråling på Ullevål og har allerede hatt 3 runder, men var også på “simulatortime”… Når jeg begynner å komme “inn i denne rutinen” så skal jeg ta meg sammen og ha litt seriøs skriving her… Har flere ting jeg vil dele og som jeg syntes omverden bør være klar over. Er en fulltidsjobb og vel så det å være syk. Så fraråder det på det sterkeste altså…

Men først la meg fortelle litt om hvordan det er å bli/få stråling.. Var drit nervøs når jeg kom dit første dagen! Visste jo ikke helt hva det var osv… Er der i god tid, da jeg var usikker på hvor lang tid alt ville ta og det var samtale med en av disse “strålejentene”, men det var først ETTER jeg var ferdig med strålingen!

Jeg har nr 6 da… Og må si jeg ble bra satt ut da jeg så maskinen første gangen!!Denne grå store “dingsebomsen” går da rundt meg, mens jeg ligger på den røde sengen med armene over hodet… Og inni her er det selve strålene kommer fra… Også ser det jo også ut som jeg er en skyteskive på overkroppen, med flere blinker… HeheDette er under armen…

Selve strålingen tar ca 10 min… Kommer inn, må kle av med (på overkroppen) så legge meg med armene over hodet, få på noen tæite briller holde pusten i 3 x 20 sek. så over og ut igjen… Så vente på taxi og hjem…

Fredag var jeg å snakket med en fysio på “pusterommet” (treningsrom for kreftrammede) Vi laget en liten plan for meg, så nå skal jeg prøve meg på litt trening igjen… Tenker det er veldig ok å trene sammen med likesinnede og bli trent av kyndige instruktører, som er utdannet via “Aktiv mot kreft”. Håper jeg får litt energi tilbake og at jeg klarer å komme i litt form igjen… Begynner å bli passe lei disse smertene og vondtene i spess skuldre og ben.

I forhold til strålingen har jeg ikke merket så mye… Det har vært litt stikking i puppen på kvelden og så var det litt kløing og sånn småsolbrenthet under puppen på fredag kveld… Men nå (søndag) er det greit igjen… Det som er kjipt er at jeg har vært og er drit sliten og at jeg ikke får vasket meg med såpe under armen og brukt deo og BH, så føler meg skikkelig snasen og at jeg lukter skikkelig blomsterbedd… Har hatt endel vondt i hodet og hatt migrene og er trøtt. Vet ikke om det er av strålingen, de pillene jeg har starta på eller en god blanding sammen med det at jeg har vært spent og mye har skjedd den siste uka. Skal roe den ned nå og ta det med ro (igjen)… Skriver litt videre i morgen, da skal jeg skrive litt om feiringen av “Livet, ferdig med cellegift og FØRR!!”
Denne er til kjekken fra meg på Valentines dagen…

Love, peace & harmony fra meg XX