Hvordan skal jeg begynne?? Jeg er så takknemmelig og så glad!! Jeg har hatt den beste bursdagsfeiringen jeg kan huske… Har svevd på en stor rosa sky siden festen. Årets fest!! Dette bildet er vel og merke dagen derpå, og under oppryddingen… Men se som jeg svever og hvor lykelig jeg er da… Hadde noen tatt CT, MR eller annen type bilder av mine indre organer hadde dere bare sett ett stort smil og et hovent hjerte… Hovent av lykke…

Nå har det seg slik at jeg digger å planlegge og jeg pleier å planlegge i god tid, så denne 40 års feiringen har jeg hatt i bakhodet i ett par år da vet du… Hadde planlagt sted og deler av tema!! Med at jeg ville ha akefest med påfølgende “after-akefest”, stedet var også bestemt. Måtte slenge på et ekstratema sånn nå etter omstendighetene… Og etter jeg fikk diagnosen ble alt så usikkert, bestemte jeg meg for at om jeg ikke var i form så skulle jeg utsette hele greia i ett år!!! Jeg har ikke planer om å fortelle alle små detaljer osv… Men vil bare ha frem det at det var så gøy!!!

Men saken er at jeg har så sykt bra folk rundt meg… Og uten dem hadde det ikke vært mulig å gjennomføre! Så jeg vil egentlig bare rette en stor takk til de som gjorde dette mulig!! For det hadde ikke blitt noen fest uten enkelte aktører… De (hun) tok styringa, fiksa, planla, laget div. lister til meg, laget mat, pynta, fikk i sving andre (også familien sin) osv, osv, osv og gjorde denne fantastiske dagen-kvelden-natta faktisk mulig… For jeg hadde ikke sjans til å fikse alt detta sjæl!! Derpå er jeg også litt forundra… Jeg er jo egentlig av den typen som skal fikse alt sjæl, og er som så mange andre elendig i å ta imot hjelp osv. Men jeg klarte det og jeg fikk den beste kvelden ever… Får ikke rost nok og får heller ikke takka nok!! Nå er det jo også slik at Norge er bygd opp på dugnad og vi nordmenn elsker jo å hjelpe, er bare så vanskelig å ta imot… Så neste gang noen tilbyr hjelp, så ta imot!! Og jeg vet at jeg skylder å stå i skrubben på neste store fest, bake kaker skal jeg og pynte og rydde!! Med handa på hjertet, jeg lover… Oki!!!

Tema for festen bortset fra å ake, after-aking var selvsagt parykk… Og jeg fikk faktisk de fineste kakene også… Herre min hatt, Det var KAKENE sine det ja!!! Og sist men ikke minst har en en av mine beste som sendte mail til brystkreftforeningen, der hun fortalte om festen osv… Også fikk hun tilsendt 100 rosa sløyfer som vi solgte, og da til inntekt for brystkreftforeningen… Hallo lissom… Vi fikk inn ca 4500 om jeg ikke husker feil!! Vi ga lang masj i vekslepenger og både DJ og andre ble smykket med fine rosa sløyfer!!

Og hadde foresten den kuleste og beste DJ, Darc Mark (som er dommer i “Mitt dansecrew”) og 2 av de jeg elsker å se danse, kom faktisk og DANSET FOR MEG… “dEEp doWN dopEiZM” i mitt hjerte foralltid!!! Her er noen bilder fra kvelden… Stemningen får du bare fantasere om… For den var DOPE og den beste…

Før festen var jeg foresten også innom min gode venn på “HUD” i Asker og fikk på vipper, fin sant!!
Og jeg kunne fortsatt og fortsatt… Har over 200 bilder fra denne “årests fest” Kjenner dere stemninga eller??? Jeg holdt også en tale sånn før maten, har jobbet på den de nettene jeg ikke har fått helt til å sove, så den er litt sånn sentimental da… Den gikk litt utenom manus, men her er “orginalen”… (med noen bortklipp…)


Jeg 40 år…

WOW… Så mange som har kommet for å feire MEG!! Jeg er heldig jeg… Skål! (Å jeg blir helt rørt også gråter jeg litt, men kan ikke gråte fordi jeg har på løsvipper…).

Velkommen til “årets fest”… I kveld og natt skal vi slå ut håret og FESTE!!!

Men, det er jo alle som kjenner hverandre her.. Men jeg lover at alle er sånne skikkelige ålreite partyfolk, er jo en grunn for at dere er invitert da…

Jeg er jo ikke vant med å være på “denne» siden… Og jeg er vel skikkelig “dårlig oppdratt”, der jeg har lært at jeg skal klare meg sjæl!! Så det er utrolig vanskelig for meg å både be om hjelp og det å ta imot hjelp… Det ER vanskelig… Det er utrolig vanskelig for meg å gi fra seg så mye kontroll på en gang… Og fra dag 1 etter jeg ble syk har folk vært så utrolig hjelpsomme og gode!! (nå skal jeg begynne å grine, så vi skåler litt da!!!) Jeg er så utrolig takknemmelig og jeg håper dere forstår hvor takknemmelig jeg er…

Først vil jeg takke kjæresten min… For at du ER og har stått støtt fra dag 1! Du er min klippe kjekken! Vi har hatt “noen” tøffe prøvelser det siste året!! Men hey! Her står vi, sterkere en noen gang… Elsker deg! Skål for Kjekken…

Så må jeg jo takke Marianne eller Patymaja som er hennes alias… Uten henne hadde det ikke blitt fest i dag…. Hun har vært sjefen min i hele planleggingsperioden og jeg har ikke fått lov til å gjøre noe (nesten da) Og hun har fått med seg både søstern sin Camilla aka Svettlana og datteren Emily som medhjelpere på kjøkkenet og sånn… Tusen hjertelig takk!! En skål for Partymaja (og tro meg du skal få din takk…) Og så en skål for hjelperene hennes… !!! Og ikke minst tusen takk til alle dere andre (spess Lise, Nina og Tone) som har bakt, og takk til dere som har rigga, mixa, selger og andre ting som kommer senere utover kvelden!! og ups… glemte nesten dere som skal hjelpe til med ryddingen i morgen, hehe.. Digger dere alle as!!! Dobbelt skål!!

Må også si en takk til mine kjære foreldre!!! Gleder meg helt sykt til vi skal til NY!! Og seff resten av familien.. Både helårsfamilien, sommerfamilen, 4-stjernersfamilien, Sommerfuglene og vennefamilien!! 😉 Er dere som holder meg oppe og sterk!!!

Så var det noen ord da… Vi har hatt ett tøft år… Selv om det ikke er ferdig enda så satser vi på at det “værste” er over nå… Jeg starter på siste etappen på onsdag!! Før jeg skal starte med rehabiliteringen da… men det tar vi da.. og har faktisk medt meg på holmenkollstafetten, sammen med en bunke medsøstre… Så tar imot all form for hjelp til trim og forberedelser med takk… Hehe for jeg har planer om å fullføre min etappe as, om så krabbene!! Det blir gøy.

Men denne tiden har også gitt meg så mye! Jeg har fått nye venner, og da gode venner, jeg har kommet så mye nærere allerede gode venner, og noen jeg kjente bare litt før kan jeg nå anse som gode og kjære venner…. Tusen takk for så mange gode samtaler, både med og uten tårer og latter… Utrolig takknemmelig…. Noen har dessverre ikke fått til å komme i kveld, men de er med oss i tankene… Skål for dem og dere 😉

Så må jeg jo bare oppfordre alle til å kjøpe noen rosa sløyfer… For å støtte sånne som meg og brystkreftforeningen!! Tusen takk for at du fiksa dette Hanne aka Booginight… Den mailen du sendte brystkreftforeningen fikk meg skikkelig på grinern as… Også er det den andre Hanne som selger de da, og vi driter vel i vekslepengene eller??? Haha

Vil jo egentlig si enda mer og takke hver og en av dere….. Men det får jeg ikke lov til av sjefen min… Jeg er heldig som har en så kul og ålreit heiagjeng… Vi må jo spise og ikke minst feste… for alt er “timea og tilrettelagt»

Men tenk a… At så mange har kommet for å feire meg og livet!!!!

Skål alle sammen!! LÅV JU ÅL!!!

Avslutningsvis vil jeg bare si takk for alle fine ord, gaver, dans og alt…. Vil også komme med en liten form for reklame… Haha… Har noen herlige venninner som “tar meg på ordet”… Haha… Jeg ønsket meg egentlig ikke så mye til dagen min… Jeg ønsket meg en fest og å se folk kose seg og “slå ut håret”… Men et par har lurt litt da, på hva jeg ønsker meg… Mine ord har vært de samme som de var til jul! Nemlig hår og ny kropp (altså en kropp som er frisk og ikke har vondt og sånn…) Takk for seg….

Love, peace & harmony fra meg XXX